Second Nature
All Purpose Cleaner.

De Second Nature allesreiniger in poedervorm vermengt gemakkelijk met water, ruikt heerlijk en maakt ieder oppervlakte met het grootste gemak stralend schoon!

Vanaf € 22.95

Deze revolutionaire poeder is de slimme natuurvriendelijke allesreiniger in de vorm van een refill. Een poeder dat met 500ml water uit uw eigen kraan verandert in een krachtig en fris schoonmaakmiddel, zodat u uw Spray Bottle kunt blijven hergebruiken.

Zo werkt het!

1

Water

Vul je fles met 500ml water, lauwwarm zodat de poeder beter en sneller oplost.

2

Poeder

Voeg de inhoud van het zakje toe aan het water en wacht 5 minuten.

3

Sluiten

Draai je de dop erop, even schudden, en je ben er helemaal klaar voor!

Subscribe & Relax

Kom nooit meer zonder allesreiniger te zitten. Met onze Subscribe & Relax service krijg je de Refill zakjes van Second Nature iedere maand thuisgestuurd.

Kies het aantal Refill zakjes dat past bij jouw maandelijkse verbruik van schoonmaakmiddel. Ze worden vervolgens automatisch iedere maand bij je thuisbezorgd.

Krijg altijd korting op je Refill zakjes met Subscribe & Relax. De Refill zakjes zijn standaard afgeprijsd met Subscribe & Relax.

Stoppen of pauzeren? Dat kan heel gemakkelijk! Jij bent de baas, je beheert je subscription via je account.

Wat je krijgt

In jouw Subscribe & Relax Pack van de All Purpose Cleaner van Second Nature zit 1 fles en een doosje met het aantal Refill zakjes dat jij hebt geselecteerd.

Refill

Deze revolutionaire poeder is de slimme natuurvriendelijke uitblinker in een vorm van een Refill. Een poeder dat met 500ml water uit je eigen kraan verandert in een krachtig en fris schoonmaakproduct waardoor je je schoonmaak fles kunt blijven hergebruiken. Daar besparen we veel plastic flessen mee! Schoonmaakproducten bestaan voor 80% uit water. De magie zit hem in de overige 20%. Met de Second Nature All Purpose Cleaner komt die 20% in de vorm van een refill poeder. Een natuurvriendelijke krachtige schoonmaak oplossing. Per refill bespaar je dus één plastic fles. Goed bezig!

Bottle4Life

Je favoriete schoonmaakfles een leven lang hergebruiken? Doen! Met de slimme refill poeders vul je je fles keer op keer. Deze aluminium fles met hoogwaardige spraykop is goed voor 500ml allesreiniger. De spraykop heeft een open/dicht functie en sprayt een mooi gelijkmatige nevel. De fles wordt leeg verzonden, kraanwater kunt u thuis toevoegen, dat scheelt weer onnodige liters transport.

Winkelwagen
Scroll naar boven