Second Nature is ook een vrouwen scheermes!

Geplaatst door Stan Kuilboer op

Wie denkt dat alleen mannen zich scheren met de mesjes van Second Nature zitten er helemaal naast. Het is natuurlijk ook een vrouwen scheermes en dat is inmiddels Nederland niet meer ontgaan. Sinds 2021 hebben wij als doel de manier van shoppen in Nederland te veranderen. Een ambitieus doel, absoluut! Wij van Second Nature vinden namelijk dat er meer milieuvriendelijke producten op de markt moeten komen, producten die je vaak gebruikt. De tijden van wegwerpartikelen die schade aan de natuur brengen zijn wat ons betreft verleden tijd. 

Producten van Second Nature gaan gigantisch lang mee, hierdoor hoef je minder snel nieuwe items aan te schaffen. Bijkomend voordeel is dat de producten die je van Second Nature ontvangt altijd van hoge kwaliteit zijn, en natuurlijk zeer milieubewust. Onze scheermesjes zijn de eerste producten die ‘live’ zijn gegaan! Heb jij ze al uitgeprobeerd? De eerste 2 weken kan je ze GRATIS testen. 

Een fijn vrouwen scheermes om te gebruiken

Natuurlijk wil je als vrouw een fijn scheermesje tijdens het scheren. Een die geen stoppeltjes of andere vormen van irritaties achterlaat. Scheer met de groeirichting van de haren mee, dit geeft het meest aangename (gladde) resultaat. Ook kan je diagonaal tegen de haren in scheren, wat jij zelf het prettigst vindt. Scheren kun je leren! De mesjes van Second Nature zijn scherp, hierdoor is het belangrijk dat je op de juiste manier scheert voor maximaal resultaat. Vragen omtrent scheren met mesjes van Second Nature? Bel ons gerust op. We vinden het leuk om je te voorzien van tips! 

Second Nature heeft verschillende abonnementen om Nederlandse vrouwen te voorzien van een speciale scheerervaring. Welke dan… horen we je zeggen ☺ De gelegenheidsscheerder ontvangt 2 mesjes per maand, de casual scheerder 3 en de scheerpro 4 messen. Kijk gerust wat het beste aansluit bij jouw behoeftes. Wellicht kan je een abonnement combineren met een familielid of huisgenoot? De ideale hoeveelheid is bij iedereen weer anders.

Nieuwe manier van shoppen met Second Nature

Second Nature is onlangs opgestart met scheermesjes. Wellicht ben je een van onze ambassadeurs tegengekomen. Natuurlijk gaan we het hier niet bij laten. Houd goed onze website en aankondigingen in de gaten voor de nieuwe milieuvriendelijke producten. Zo krijg je de opties uit verschillende pakketten waar jij op je gemakje uit kan kiezen. Allen uiteraard milieuvriendelijk en producten die zeer lang meegaan. 

Er zijn ontzettend veel items die wij dagelijks of wekelijks gebruiken. Behalve scheermesjes zijn dat bijvoorbeeld (vaat)wasproducten, tandenborstels, tandpasta, zeep en shampoo. Second Nature gaat in de toekomst deze of vergelijkbare producten voor vrouwen aanbieden. Zorg dat je aansluit bij onze community. 

Milieuvriendelijke producten met Second Nature

Waarschijnlijk ben jij ook al tijden klaar met wegwerpproducten die schadelijk zijn voor de natuur. Driekwart van de consumenten vinden het belangrijk dat bedrijven een maatschappelijke rol vervullen door bij te dragen aan maatschappij en milieu. 

Onze aarde moet langer mee dan vandaag. Second Nature wil Nederland voorzien van verschillende producten die niet leiden tot milieuschade. Wij stellen dolgraag een kwalitatieve collectie samen, aan jou de taak in alle rust de producten te kiezen die jij nodig hebt. 

Sluit jij je aan bij onze missie?

Maak samen met ons het verschil. Producten die je dagelijks gebruikt, zonder in te leveren op de kwaliteit. Lekker op de deurmat, scheelt je weer een ritje naar de stad! Probeer onze producten snel uit en test het uit. Vragen? Opmerkingen? Kom snel met ons in contact om het hierover te hebben. Nederlandse consumenten beginnen Second Nature steeds meer te omarmen, word jij ook onderdeel van deze unieke lifestyle? Kies jouw abonnement en realiseer een blijvende impact voor onze mooie wereld.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →