Scheren met Second Nature

Geplaatst door Stan Kuilboer op

Scheren, we doen het allemaal! De ene man scheert zich dagelijks, de ander wekelijks en iemand anders wellicht nog minder frequent. Feit blijft dat iedere man zich (op den duur) scheert. Hoe doe je dit? Welke lichaamsdelen scheer je en hoe vaak? Alles is bij iedereen net weer een tikkeltje anders. Maar zeg nou zelf, als iedereen zich toch scheert… waarom dan niet met een 100% recyclebaar mesje die niet roest en een leven lang meegaat?

Je gezicht, oksels en schaamstreek zijn lichaamsonderdelen die regelmatig worden meegepakt. Uit onderzoek blijkt dat natscheren met houder en mesje nog steeds de meest gekozen methode voor mannen is om dit goed uit te voeren. Leuk feitje: 46% leert het van zijn vader, 19% haalt informatie uit de media en 37% leert zichzelf de scheerkunsten. 

Niet iedereen over een kam scheren

Zoals gezegd scheert de ene man zich vaker dan de ander. Bij Second Nature hebben we hier natuurlijk rekening mee gehouden! Zo kunnen mannen kiezen voor het abonnement de ‘gelegenheidsscheerder’, hierbij krijg je 2 mesjes per maand opgestuurd. Een ‘casual’ scheerder krijgt er 3 en ‘Scheerpro’ ontvangt er 4. Iedere abonnee ontvangt een mooie scheerhouder om op je badkamerkastje te zetten.

Een manier van scheren die precies past bij jouw levensstijl. De mesjes die je bij Second Nature ontvangt passen door de brievenbus, zijn zeer gebruiksvriendelijk en goed voor het milieu. Dat laatste is de hoofdreden van onze oprichting. Wij van Second Nature waren klaar met wegwerpmesjes en plastic verpakkingen. De aarde heeft genoeg te verduren, toch? Join Second Nature en sluit je aan bij de nieuwe manier van shoppen.

Jouw nieuwe manier van scheren

Schade aan je huid na het scheren? Niet na gebruik van het mesje van Second Nature. Scheer met beleid en scheerschuim, je huid zal je dankbaar zijn. Daarnaast is een van de meest gebruikte fouten, het gebruiken van een bot scheermesje. Dit geeft irritatie omdat je vaker over je huid heen moet om het glad te strijken. Je scheermesje tijdig vervangen is dus van cruciaal belang. 

Welk abonnement past het beste bij jouw levensstijl? Wij zijn erg benieuwd. Onderdeel worden van een community die graag bewust leeft. Een way of life die geen schade toebrengt aan onze mooie planeet. De beste duurzame items. Onmisbare producten, iedere maand op jouw deurmat. Second Nature maakt duurzaam shoppen makkelijker, speciaal voor jou en de natuur. 

Scheer met beleid 

Heb je normaal snel irritatie na het scheren? Zorg dan dat je scheermes zijn werk doet en oefen vooral niet te veel druk uit. Spoel het mesje tussendoor af en maak deze na afloop schoon en droog.

Milieuvriendelijke producten die je altijd nodig hebt. Second Nature wilt met onze productlijn de schade aan de aarde zo beperkt mogelijk houden, maar tegelijkertijd producten van kwaliteit bieden. Na 14 dagen gratis uitproberen ben jij ook overtuigd, jouw huid kan nooit meer zonder de mesjes van Second Nature.

Een abonnement dat past bij jouw levensstijl

Welk abonnement is geschikt voor jouw manier van leven? Nooit meer zelf naar de winkel voor (wegwerp)mesjes, jij ontvangt je hoogstaande items ‘gewoon’ in de brievenbus. Daarnaast zijn wij constant bezig nieuwe producten op de markt te brengen, met dezelfde filosofie. Milieuvriendelijke en kwalitatieve producten die mannen constant gebruiken. Houd ons scherp in de gaten voor een uitbreiding van ons assortiment, deze volgt sneller dan je denkt!

Iedere man scheert zich, vroeg of laat. Daarbij is het anno 2021 van groot belang dat wij mensen de aarde een handje helpen. Hier ben jij het wel mee eens, toch? Door te scheren met Second Nature lever jij hier een bijdrage aan. Milieuvriendelijk en fraaie mesjes van hoge kwaliteit; iedere maand op je deurmat! Dit is jouw community, meld je snel aan. 

NIEUW: losse scheerproducten

Wil je graag een losse Razor kopen of een compleet scheerpakket? Dat kan! Vanaf mei 2022 bieden we ook losse producten aan, zonder abonnement. Voor welke kleur kies jij?

← Ouder bericht Nieuwer bericht →