Wie we zijn & wat ons anders maakt?

Onze missie is om alle huishoudens te verduurzamen.

Dé webshop met duurzame top kwaliteit producten. Onze missie is om alle huishoudens in Nederland sustainable te maken met duurzame producten — welk product is jouw favoriet?

De Second Nature
Safety Razor

Schade aan je huid na het scheren? Niet na gebruik van het mesje van Second Nature. Scheer met beleid en scheerschuim, je huid zal je dankbaar zijn!

Scheren, we doen het allemaal! De ene scheert zich dagelijks, de ander wekelijks en iemand anders wellicht nog minder frequent. Feit blijft dat iedereen zich (op den duur) scheert. Hoe doe je dit? Welke lichaamsdelen scheer je en hoe vaak?

Wie zijn wij?

Niels

Founder

Niels is founder en oprichter van Second Nature. Innovatieve producten op de markt brengen die gemakkelijk te bestellen zijn en bijdragen aan een betere wereld. Dat was een motivatie voor mij om Second Nature op te richten. Ik gebruik zelf graag producten van hoge kwaliteit en zag hierin een gat waar we met Second Nature in zijn gesprongen. De beste duurzame producten voor jou en onze omgeving. 

Annelie

Founder

Annelie is founder en oprichter van Second Nature. Ik ben een bewuste consument die duurzaamheid belangrijk vindt. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om kwaliteitsvolle en luxe producten te gebruiken die goed zijn voor mijzelf en de natuur. Voor mij leek het altijd een keuze tussen deze twee te zijn. Daar ontstond het idee voor Second Nature, een merk die beide aspecten combineert waardoor je je goed voelt bij de keuze die je maakt. 

Paula

Chef Operations

Paula is de chef operations van Second Nature. Toen ik in 2022 de kans kreeg om voor Second Nature te gaan werken, heb ik die kans met beide handen aangepakt. Ik ben een enorme natuurliefhebber en zie helaas hoe die natuur steeds meer onder druk komt te staan. In mijn privéleven probeer ik mijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ik rijd geen auto, eet geen vlees en heb een moestuin waar ik zonder bestrijdingsmiddelen mijn eigen groente en fruit verbouw. Het is fantastisch om nu ook in mijn werk bezig te zijn met duurzaamheid en mensen te inspireren om producten te gebruiken die goed zijn voor mens, dier en milieu. 

De Second Nature
Laundry Sheets

De Laundry Sheets zijn een duurzame oplossing voor traditionele wasmiddel en wasverzachter.

 

De sheets bestaan uit geconcentreerd wasmiddel dat volledig oplost in water. Zo bespaar je water, CO2 en onnodig gebruik van plastic flessen.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven