3 makkelijke trucjes tegen stinkende was

wasdoekjeswasmachine

Ruikt je wasmachine een beetje muf? Geen zorgen, hier zijn drie eenvoudige oplossingen om je wasmachine weer fris te laten ruiken.

Profiteer van onze onweerstaanbare halfjaardeal voor wasstrips! Bespaar geld en geniet van langdurige frisheid. Mis deze kans niet!

Regelmatige kookwas op 90 graden

Wist je dat je wasmachine dol is op een beetje hitte? Een wasmachine kan schoon worden door eens per maand een wasbeurt te draaien op 90 graden, oftewel een 'kookwas', geef je je machine een grondige interne reiniging. Deze hoge temperatuur helpt hardnekkige vlekken en oude wasverzachter resten op te lossen. Claim nu jouw gratis sample en geef je wasmachine de aandacht die het verdient

Vaatwastabletten als laatste redmiddel

Blijft je wasmachine onaangenaam ruiken, ondanks de regelmatige kookwas? Probeer dan eens vaatwastabletten. Gooi twee tabletten in de trommel en laat de machine een kookwas draaien. De krachtige reinigende eigenschappen van de vaatwastabletten zullen je wasmachine weer heerlijk fris laten ruiken.

Lees het verhaal achter Second Nature - Jouw partner in duurzaam wonen.

Azijn en baking soda

Ben je van plan azijn en bakpoeder te gebruiken om je wasmachine op te frissen Bekijk onze uitgebreide selectie schoonmaakproducten en ontdek de perfecte oplossing voor al jouw schoonmaakbehoeften!

Hoewel azijn een populair natuurlijk schoonmaakmiddel is, moet het met zorg worden gebruikt. Te veel azijn kan rubberen en metalen onderdelen van je wasmachine aantasten, wat kan leiden tot schade en lekken. Overweeg het met mate te gebruiken en raadpleeg altijd de handleiding van je wasmachine of neem contact op met de fabrikant voor specifiek schoonmaakadvies. Veiligheid en behoud van je apparatuur staan altijd voorop!

Bekijk onze Laundry Sheets, All Purpose Cleaner, en Hand Soap collecties, of ontdek al onze producten hier.

Volgende lezen

Vrouw met duurzaam gewassen was
Second nature verpakkingsdoos thuis