Second Nature

Verduurzamen doen we samen

Over ons

Dé webshop met duurzame top kwaliteit producten. Onze missie is om alle huishoudens in Nederland sustainable te maken. Welk product is jouw favoriet?

Bij Second Nature willen we de standaard manier van shoppen veranderen. Daarom bieden we onmisbare items aan die langer meegaan én beter zijn voor de natuur.

Zorg goed voor je huid en de planeet. Zeg vaarwel tegen wegwerpplastic,  onnodig gebruik van water en CO2. Wist je dat duurzaam leven niet duurder hoeft te zijn?

Sluit je aan bij onze movement en maak het verschil. Kies voor sustainable producten van Second Nature.

 

Samen duurzaam leven

Een duurzaam huishouden, het is dichterbij dan je denkt! Second Nature heeft zorgvuldig een kwalitatieve selectie aan duurzame items samengesteld, die periodiek bij jou thuis op de deurmat belanden. Welke kies jij?

Zeg nee tegen plastic!

Het plasticprobleem een halt toeroepen. Doe met ons mee! Wassen, scheren, schoonmaken… vanaf vandaag kan het plasticvrij. Als huishouden bespaar je kilo’s plastic en geniet je van fijne producten voor een eerlijke prijs.

Join the movement

Second Nature is opgericht om de Nederlandse manier van shoppen te veranderen. Duizenden huishoudens zijn je voorgegaan en ontvangen de gekozen duurzame items thuis, precies wanneer het uitkomt. 

Waar wij ons sterk voor maken

De mens

Jij kan actief onderdeel worden van de geschiedenis en een bijdrage leveren aan de grootse strijd die de mensheid ooit zal moeten leveren. Jouw kinderen, kleinkinderen en iedereen om hen heen verdienen een mooie planeet. Toch?

De planeet

Extreme weersomstandigheden, mislukte oogsten, minder voedsel, zeespiegelstijging en grote delen van de planeet die onleefbaar zijn of worden. Wij mensen kunnen hierin het verschil maken en deze schrijnende situaties een halt toeroepen.

De dieren

Het klimaat verandert dusdanig snel dat planten en dieren grote moeite hebben zich aan te passen aan hun nieuwe leefomgeving. Doen we niks tegen klimaatverandering? Dan sterft een derde van alle dier- en plantensoorten mogelijk nog binnen een eeuw uit.

Wat houd Second Nature dan in?

Per jaar produceren mensen zo’n 250 miljoen ton aan plastic, waarvan ongeveer de helft voor eenmalig gebruik is. Lang niet al het plastic komt netjes bij afvalbewerkings bedrijven terecht: elk jaar verdwijnt er zo’n acht miljoen ton in zee…

Je was doen, het huis schoonmaken, fijn scheren… Second Nature heeft het duurzame alternatief voorhanden. Kwalitatief ijzersterke items voor een eerlijke prijs. Maak jij het verschil voor de aankomende generaties, de dieren en onze mooie planeet? Shop dan plasticvrij.

Duurzaam verpakt

Je bestelling wordt verstuurd in een duurzame verpakking.

Gratis verzending

Alle bestellingen in Nederland, België en Duitsland worden gratis verzonden

Duurzame producten

Onze producten zijn duurzaam, vegan en van hoge kwaliteit