De visie van Second Nature

Second nature beste wasstrips van FSC papier

Second Nature is in 2021 met veel enthousiasme begonnen, wij willen dolgraag de standaard manier van shoppen veranderen. Duurzame items, iedere maand op je deurmat. Second Nature is gestart met scheermesjes en gaat dit snel uitbreiden. De items zullen altijd kwalitatieve producten zijn die je vaak gebruikt. Goed voor het milieu? 100%! 

Probeer vandaag nog gratis een sample van onze wasstrips en ervaar zelf de krachtige reiniging en heerlijke geur!

Welke items je graag wilt ontvangen ligt natuurlijk helemaal jou. Stel het abonnement samen die goed past bij je huidige situatie. Onze members krijgen een eigen account die je zelf kan beheren. Zo kan je ook je abonnement aanpassen wanneer nodig. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met een van onze collega’s op kantoor.

De producten van Second Nature worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kennen een langere levensduur. Tijdens het productieproces, het gebruik en in de afvalfase geen schade toebrengen aan de leefomgeving. In andere woorden; geen uitputting van natuurlijke grondstoffen! 

Milieuvriendelijke producten van Second Nature

Schaf jij weleens een of meerdere duurzame product aan? Steeds meer Nederlanders houden er rekening mee. Bijna iedereen weet wel van de huidige klimaatcrisis. Nederland heeft hier (helaas) ook mee te maken. Maar we kunnen er allen – bedrijven en consumenten – een positieve bijdrage aan leveren! Want wat is nou eigenlijk voordeel voor onze planeet, het aanschaffen en produceren van ethische producten

Producten die langer meegaan betekent… minder afval. Hierdoor zullen onze stortplaatsen niet te vol komen te staan. Bij Second Nature gebruiken we bijvoorbeeld geen plastic, dit helpt al gigantisch. Wanneer een duurzaam product milieuvriendelijk is wordt direct hun ecologische voetafdruk verkleind. Het milieu hoeft dankzij jouw keuzes ‘minder hard te werken’. Dit zorgt vervolgens (vrijwel) niet voor vervuiling van onze mooie planeet.

Ontdek zelf de voordelen van onze wasstrips en vraag vandaag nog een gratis sample aan!

Duurzaam leven met Second Nature

Duurzaam ondernemen is een hot topic. Wij proberen als Second Nature hier echt ons steentje aan bij te dragen. Zowel individuen als bedrijven zijn zich steeds meer bewust van hun footprint en de vervuiling, klimaatverandering en uitstervende diersoorten waar zij (mede) verantwoordelijk voor zijn. We willen het beter doen dan onze voorgangers en een gezonde planeet achterlaten voor toekomstige generaties. Doe jij met ons mee? Kies voor een abonnement bij Second Nature en haak aan bij onze mooie missie! 

De eerste 14 dagen kan je in alle rust onze producten gaan testen. Behalve milieuvriendelijk zijn de producten ook van uitstekende kwaliteit. Onze scheermesjes zijn de eerste producten binnen het Second Nature-abonnement. Je kan in alle rust onze de razors bestellen op de website. Ook is het mogelijk dat je weleens bent aangesproken door een van onze ambassadeurs. Dit kan deur-aan-deur of op straat hebben plaatsgevonden. 

Second Nature voor een unieke manier van shoppen

Alledaagse producten, items waar je eigenlijk niet zonder kan. In grote getallen slaan we ze in, om ze vervolgens volgende maand wederom aan te schaffen. Wij willen daar bij Second Nature bijzonder graag verandering in brengen. Producten waar je lang mee kan doen, geen schade aan het milieu brengen en voorzien van goede kwaliteit. 

Duurzaam leven is niet van de een op de andere dag geregeld. Zo kan het even duren voor je bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak hebt. Introduceer het binnen jouw huishouden stapje voor stapje. Kleine veranderingen – zoals het aanschaffen van milieuvriendelijke producten die je dagelijks gebruikt – kunnen al een enorm verschil maken.

Met Second Nature de toekomst in

Wij gaan het zeker niet bij alleen scheermesjes houden. Houd onze website goed in de gaten voor updates en andere ontwikkelingen. Stilzitten houden we niet van. Wij willen doorpakken met onze missie en heel Nederland helpen aan een nieuwe manier van shoppen. Join jij ook onze community? Fantastisch! Wij horen graag met welke producten van Second Nature wij jou blij mee mogen maken!

Bekijk onze Laundry Sheets, All Purpose Cleaner, en Hand Soap collecties, of ontdek al onze producten hier.

Volgende lezen

Beste wasstrips van Second Nature
Sustainable washingmachine