Het allernieuwste item van Second Nature: Laundry Sheets

Beste wasstrips van Second Nature

De Laundry Sheet van Second Nature, heb jij ‘m al uitgeprobeerd? Na de Razor is het de hoogste tijd om ons volgende product aan je voor te stellen, onze Laundry Sheets!  Probeer vandaag nog gratis een sample van onze wasstrips en ervaar zelf de krachtige reiniging en heerlijke geur!

De Laundry Sheets zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Je was doen is nog nooit zo makkelijk geweest, het enige wat jij hoeft te doen is de sheet tussen je kleding te doen. Vervolgens draai je de was en lost de sheet zichzelf op. Het resultaat is lekker ruikende kleding, terwijl je onze aarde een groot plezier doet.

Het milieu krijgt nogal wat te verduren bij de meeste wasbeurten. Vooral de vele plastic flessen spelen hierbij een negatieve rol. Denk aan al het wasmiddel, de wasverzachters en andere benodigdheden om jouw gewenste was te doen. Deze items worden veelal aangeboden in materiaal wat zeer schadelijk is voor de aarde. Het resultaat: tientallen plastic flessen per jaar die worden aangeschaft en amper worden afgebroken in de natuur. Uit onderzoek blijft zelfs dat plastic flessen pas na 500(!) jaar worden afgebroken door de natuur. Hier willen we als Second Nature verandering in brengen!

Probeer onze Laundry Sheets voordeel bundel (60-120 wasbeurten) en ervaar hoe je met één product zowel je wasmiddel als wasverzachter kunt vervangen.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Nederland kan dit niet alleen. Maar samen kunnen we wel degelijk mooie stappen maken. Second Nature probeert met alledaagse milieuvriendelijke producten de natuur te ontlasten. Wij willen dolgraag dat de komende generaties ook volop gaan genieten van al het moois dat onze planeet te bieden heeft. Help jij mee door te kiezen voor de milieuvriendelijke alledaagse producten van Second Nature? 

Geen zorgen, natuurlijk ruikt jouw was heerlijk na afloop! Ondanks dat we geen gebruik maken van verschillende poedertjes, wasverzachters en pods is het resultaat bijzonder aangenaam. Probeer het gerust zelf! Second Nature is ontzettend benieuwd of ook jij de overstap waagt naar milieuvriendelijke producten die je iedere dag gebruikt. Besef hoeveel plastic je op jaarbasis gaat besparen… samen geven we het klimaat een gigantische boost. 

Hoe vaak doe jij de was per week? Dit verschilt natuurlijk in ieder huishouden. Om hier goed op in te spelen hebben we – net zoals bij de scheermesjes – verschillende abonnementen die passen bij jouw situatie. De Laundry Sheets komen ieder kwartaal op je deurmat, zo kom je nooit tekort. Test ze gerust uit en zie zelf het fijne resultaat. Bovendien verzeker je jezelf van wasbeurten die moeder natuur ten zeerste kan waarderen.

Wasmiddel en wasverzachter in een, hoe handig is dat? Bovenal willen wij dolgraag de manier van shoppen veranderen. Alledaagse items worden nog te vaak gekocht zonder aan het milieu te denken. Wij proberen mensen aan het denken te zetten door producten op de markt te brengen van dezelfde kwaliteit, vergelijkbare prijs maar wel veel beter voor de natuur. 

Welke items van Second Nature spreken jou het meeste aan? Kijk lekker rond en beslis welk producten passen bij jouw situatie. Zoals gezegd zijn er verschillende abonnementen mogelijk, hierdoor zit jouw gewenste hoeveelheid er altijd wel tussen. Ga jij net als honderden anderen Nederlanders je dagelijkse producten bij Second Nature bestellen? 

Doe mee met honderden andere Nederlanders die hun dagelijkse producten bij Second Nature bestellen en probeer onze Laundry Sheets voordeel bundel (60-120 wasbeurten).

Volgende lezen

scheren met een scheermes
Sustainable washingmachine